ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Κάγκελα Σκάλας

Κάγκελα Μπαλκονιού

Κάγκελα – Περίφραξης

Τυποποιημένες Σκάλες

Σιδερένιοι Kωδικοί

Έπιπλα

Σύνδεσμοι

Σχάρες Δέντρων

Χυτοσίδηρα

Σιδερένια Κάγκελα Μπαλκονιού

Επεξεργασία & Εμπόριο Σιδήρου

Εδώ και 45 χρόνια η εταιρεία μας φροντίζει και διακοσμεί το σπίτι, την αυλή και την επιχείρηση σας με όμορφες λειτουργικές κατασκευές για όλα τα γούστα και τις απαιτήσεις.

Είμαστε περήφανοι για την ονομασία Χυτοσιδηρική διότι με αυτό το όνομα και ιδιότητα γίναμε γνωστοί στον χώρο της παράδοσης και της εφαρμογής των σιδερένιων καγκέλων. Οι σύγχρονες απαιτήσεις μας υποχρέωσαν να συμπληρώσουμε στην γκάμα μας νέα υλικά όπως είναι το Inox και Αλουμίνιο, έχοντας ως γνώμονα την καλαισθησία και την αρμονικότητα των ειδών μας στο περιβάλλον.

Επιβεβαιώνουμε την αξιοπιστία της εταιρείας μας υποσχόμενοι στους παλιούς και νέους πελάτες μας ότι θα ικανοποιούμε οποιαδήποτε απαίτηση τους σε παραδοσιακούς και μοντέρνους συνδυασμούς. Αναγνωρίζουμε και ευχαριστούμε την υποστήριξη που έδειξαν και δείχνουν σε πελάτες μας ώστε να μας διατηρούν στην πρώτη θέση των επιλογών τους.

Μεταλλικές Κατασκευές

Παραδοσιακά Κάγκελα Σκάλας

Μεταλλικές Κατασκευές

Η Χυτοσιδηρική Inox Nossis πρωτοπόρος στην εφαρμογή παραδοσιακών κάγκελων έχει καθιερωθεί στον ελληνικό χώρο ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες που σέβονται και αγαπούν την παράδοση. Ικανοποιούμε οποιαδήποτε απαίτηση στον συνδυασμό μεγάλης γκάμας σφυρήλατων κάγκελων και άριστο αισθητικό αποτέλεσμα.

Η εταιρεία μας διαθέτει στην γκάμα της μεγάλη ποικιλία σχεδίων και μεγεθών από σιδερένιες σκάλες κυκλικές ή ίσιες. Τα χειροποίητα σιδερένια έπιπλα και φωτιστικά είναι φτιαγμένα από παλιούς έμπειρους σιδεράδες με μεράκι και τέχνη στο καμίνι.