Πέργκολα Αλουμινίου

Σύστημα Σκίασης

Τέλεια λύση για κατοικίες και ξενοδοχεία

Περισσότερα

H πέργκολα αλουμινίου χαρακτηρίζεται από τις περιστρεφόμενες ρυθμιζόμενες και κινούμενες περσίδες της που δημιουργούν τις επιθυμητές κλιματικές συνθήκες.

Πέργκολα Αλουμινίου
Πέργκολα Αλουμινίου

Η πέργκολα αλουμινίου SRF 120N λειτουργεί με μια ανεξάρτητη επιλεκτική κίνηση. Στο ίδιο σύστημα παρέχεται η δυνατότητα της αυτόνομης επιλογής κίνησης των περσίδων ώστε η ρύθμιση να γίνεται από 0° έως 85° ανάλογα με τις συνθήκες που επιθυμεί ο χρήστης να επικρατούν κάτω από την πέργκολα. Η δεύτερη επιλογή του χρήστη είναι εάν επιθυμεί οι περσίδες σκίασης να κινηθούν ώστε να αφήσουν ανοικτό τα 2/3 της πέργκολας.

Η πέργκολα αλουμινίου ARF 8002 που προτείνουμε στους πελάτες μας υπερέχει έναντι άλλων διότι διαθέτει το πλεονέκτημα δύο αυτόνομων κινήσεων μέσω του control. Πρώτη κίνηση είναι η ρύθμιση των περσίδων στην επιθυμητή θέση από 0° έως 85° ανάλογα της επιλογής σας ως προς την θέση του ηλίου και την φορά του ανέμου. Η δεύτερη αυτόνομη κίνηση είναι ότι ανοίγουμε τις περσίδες αλουμινίου προς τα πίσω τα 2/3 του συνολικού ανοίγματος.

Πέργκολα Αλουμινίου

ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
ΗΛΙΟΥ – ΝΕΡΟΥ

ΜΕΓΙΣΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΑΕΡΑ

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ
ΛΑΜΠΩΝ

Πέργκολα Αλουμινίου

Ιδανικές λύσεις στη πέργκολα αλουμινίου, ανασυρόμενα παράθυρα, συστήματα σκίασης, γυάλινοι ανεμοφράκτες, συστήματα μπαλκονιού, γυάλινες οροφές με νέες σύγχρονες πρακτικές και λειτουργικότητα.

Led Type: 5050 IP68 Waterproof LED Strip
Working Voltage: 12V DC
Light Angle: 120°
Power Consumption: 14.4W
Lighting Intensity: 1285 lm

Led Type: 5050 IP68 Waterproof RGB LED Strip
Working Voltage: 12V DC
Light Angle: 120°
Power Consumption: 14.4W
Lighting Intensity: 1285 lm

。Τα παραπάνω χρώματα είναι τυπικά χρώματα Ral
。Μπορείτε να μας καλέσετε για μη τυποποιημένα χρώματα Ral και για οποιαδήποτε πληροφορία

Βιοκλιματική Πέργκολα